Bedankt!
U bent succesvol ingeschreven voor onze nieuwsbrief!

Sabrina Starke live on stage!:

15.12 Poppodium Duycker, Hoofddorp | 29.12 De Groene Engel, Oss

New Cool Collective live on stage!:

06.12 Oosterpoort, Groningen | 07.12 Luxor Live, Arnhem | 08.12 Tivoli Oude Gracht, Utrecht | 09.12 Mezz, Breda | 23.12 De Bosuil, Weert

Jungle By Night Live On Stage!:

14.12 Metropool, Hengelo | 21.12 Paard van Troje, Den Haag | 22.12 Hedon, Zwolle | 04.01 Doornroosje, Nijmegen | 
15-03-2012
Jazz On Stage met eigen podium op LIFE I LIVE Festival in Den Haag!

Begin 2010 werd tijdens Noorderslag (Groningen) door Muziek Centrum Nederland het startschot gegeven voor de lancering van Jazz On Stage, het platform voor ondersteunende marketing en promotie van Nederlandse jazz in het clubcircuit. Nu, inmiddels zo’n twee jaar verder, heeft Jazz On Stage zich ontwikkeld als een vaste waarde binnen het circuit. Zo wordt er onder meer samengewerkt met 37 landelijke poppodia, waarbij er het afgelopen jaar maar liefst 180 jazzconcerten werden voorzien van een extrta promotionele ‘push’. En met zo’n 42.000 unieke bezoekers per maand bewijst ook de online agenda, www.jazzonstage.nl, zijn waarde. Kortom, hoog tijd om ‘twee jaar Jazz On Stage’ eens extra onder de aandacht te brengen!

Vanuit dit kader is Jazz On Stage een samenwerking aangegaan met de organisatie van het LIFE I LIVE Festival in Den Haag; een gratis muziekfestival dat op zondag 29 april plaatsvindt, waarbij het totaal van de binnenstad geldt als festivalterrein. Acht uur lang wordt het centrum van Den Haag verdeeld in verschillende muziekdorpen, die ieder een eigen ‘klankkleur’ vertegenwoordigen. Hierbij ontbreekt uiteraard ook de jazz niet, waarvoor een bijzonder podium op een evenzo indrukwekkende locatie – het plein voor Paleis Noordeinde – is gereserveerd. Voor de komende editie van het festival ligt de eer bij Jazz On Stage om de presentatie en programmering van het jazzpodium voor haar rekening te nemen.

Een artiest die zeker acte de precense zal geven op het Jazz On Stage podium is zangeres Doeshka. Zij werd afgelopen jaar door Radio 6 gekroond als winnaar van de Get Your Jazz On Stage ‘do it yourself’ battle. De slechts 19 jarige Doeshka mixt haar jazz met een swingende pop en soul feel. Het volledige programma van het jazzpodium, waarvoor Jazz On Stage de handen ineen slaat met Dox Records, wordt binnenkort bekend gemaakt. Verwacht een ‘jazzcarrousel’, waarbij de muzikale regie in handen ligt van een Nederlandse jazzmuzikant van naam en faam!

De organisatie van het LIFE I LIVE Festival heeft onlangs de eerste namen voor de komende editie bekend gemaakt. Artiesten die op het programma staan zijn onder meer School is Cool, Extince, GEM, Boo Boo Davis, Geike (ex Hooverphonic), Absynthe Minden (BE) en The Kik.

Meer informatie over het LIFE I LIVE Festival is te vinden op www.lifeilive.nl    ORGANISATIE

    PARTNERS

    SUPPORTERS

    FONDSEN